مجله سلامتی

خواص شیر و افسردگی

از جمله فواید شیر که نوشیدن آن را الزامی می‌کند، ویتامین D موجود در فرمولاسیون آن است. مقادیر کافی ویتامین D، به تولید سروتونین که روی خلق‌وخو، اشتها و خواب تاثیر می‌گذارد، کمک می‌کند. پزشکان، کمبود ویتامین D را با افسردگی بالینی مرتبط دانسته‌اند؛ بنابراین برای بهره‌مندی از خاصیت شیر، خوب است نوشیدن یک لیوان شیر را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید.
شیر، منبعی غنی از پروتئین با کیفیت بالاست و تمام اسیدهای آمینه ضروری را شامل می‌شود. از جمله خواص مصرف شیر، تامین انرژی بدن است که می‌تواند از مصرف توده‌های ماهیچه‌‌ای برای تولید انرژی جلوگیری کند. توجه داشته باشید که نام پروتئین شیر، کازئین است. این پروتئین نیاز به ۸ ساعت زمان دارد تا هضم شود. ازهمین‌رو مصرف شیر می‌تواند باعث افزایش سوخت‌وساز بدن، برای هضم کازئین شود.
افسردگی یکی از شایع‌ترین اختلالات سلامت روان در آمریکاست. طبق اعلام موسسه‌ی ملی سلامت روان، در سال ۲۰۱۵ در آمریکا حدود ۱۶ میلیون و ۱۰۰ هزار فرد بزرگسال طی مدت ۱۲ ماه حداقل یک ‌بار تجربه افسردگی را داشته‌اند.
همچنین در حالی‌ که علائم افسردگی از فردی به فرد دیگر متفاوت است وجود ناراحتی‌های مداوم، احساس ناامیدی و ناتوانی، حساس‌ شدن، احساس خستگی، بروز مشکلاتی در خواب و فکر کردن به مرگ یا خودکشی از نشانه‌های این اختلال روانی هستند.
محققان ژاپنی اظهار داشتند: در مطالعات پیشین مصرف محصولات لبنی با افسردگی مرتبط دانسته شده اگرچه تاثیر مثبت یا منفی آن قطعی نبوده است.
در این مطالعه محققان بررسی کردند چگونه مصرف محصولات لبنی کم چرب و پر چرب بر خطر ابتلا به افسردگی تاثیر می‌گذارد.
در این بررسی از شرکت کنندگان درخواست شد اطلاعاتی را در مورد میزان مصرف ماست و شیر کم چرب در اختیار کارشناسان قرار دهند.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، محققان دریافتند در مقایسه با افرادی که از محصولات لبنی کم چرب مصرف نمی‌کنند، افرادی که در هفته بین یک تا چهار نوبت ماست و شیر کم چرب می‌خورند کمتر دچار علائم افسردگی می‌شوند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید