ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…
  • صفحه اصلی
  • قصه آریس
  • محصولات آریس
  • مجله خبری
    • پایگاه خبری
    • پگاه نامه
    • اینفوگرافی
    • فوتوتیتر
  • مجله سلامتی
آریس
  • افتخارات
  • جوایز ورزشی
  • مطالب آموزشی
  • ارتباط با ما
فهرست
آریس
بزرگنمایی تصویر
خانه پنیر پنیر تازه سطلی
سس دیپ
بازگشت به محصولات
پنیر پیتزا تاپینگ

پنیر تازه سطلی

این پنیر از شیری که با روش اولترافیلتراسیون تغلیظ می‌شود، تولید می‌گردد. این پنیر سرشار از انواع پروتئین‌های و املاح می‌باشد و به خاطر نوع فرآوری آن، مقادیر بالایی از پروتئین در بافت محصول حفظ می‌شود. این فرآورده در وزن‌های ۴۰۰ گرمی و ۱۰ کیلوگرمی تولید و به بازار عرضه می‌گردد. درصد چربی این نوع پنیر بین ۱۶ تا ۱۸ درصد می‌باشد و در تولید آن از مواد شیمیایی نگهدارنده استفاده نمی‌شود. این پنیر دارای بافتی نرم و عطر و طعمی مطابق با ذائقه مصرف کننده ایرانی می‌باشد. از مزایای این نوع بسته بندی، افزایش ماندگاری این پنیر می‌باشد.

دسته: پنیر
اشتراک گذاری:
  • توضیحات
توضیحات

این پنیر از شیری که با روش اولترافیلتراسیون تغلیظ می‌شود، تولید می‌گردد. این پنیر سرشار از انواع پروتئین‌های و املاح می‌باشد و به خاطر نوع فرآوری آن، مقادیر بالایی از پروتئین در بافت محصول حفظ می‌شود. این فرآورده در وزن‌های ۴۰۰ گرمی و ۱۰ کیلوگرمی تولید و به بازار عرضه می‌گردد. درصد چربی این نوع پنیر بین ۱۶ تا ۱۸ درصد می‌باشد و در تولید آن از مواد شیمیایی نگهدارنده استفاده نمی‌شود. این پنیر دارای بافتی نرم و عطر و طعمی مطابق با ذائقه مصرف کننده ایرانی می‌باشد. از مزایای این نوع بسته بندی، افزایش ماندگاری این پنیر می‌باشد.

محصولات مشابه

پنیر پروسس ورقه‌ای

پنیر
در توليد پنير پروسس ورقه اي از انواع پنيرهاي تازه و رسيده همراه با كره و ساير افزودني‌ها ي مجاز غذايي استفاده مي‌شود و پنير تا دماي 140 درجه سانتيگراد حرارت مي‌بيند كه به همين علت نياز به استفاده از مواد شيميايي نگهدارنده نيست و عمر نگهداري اين محصول طولاني مي‌باشد. دستگاه توليد و بسته بندي اين محصول مطابق فن آوري روز دنيا و ساخت كشورسوئيس مي باشد. موارد مصرف آن، تهيه ميان وعده‌هاي غذايي، نان و پنير، تهيه انواع ساندويچ‌هاي گرم و سرد و قابل مصرف در تهيه انواع غذاها مانند لازانيا، ماكاروني، املت، پيتزا، اسنك و ... می‌باشد. این پنیر در طعم های ساده، چدار و گودا تولید می گردد.
اطلاعات بیشتر

پنیر تُست

پنیر
اين نوع پنير از مخلوط پنيرهاي تازه و رسيده همراه با مقادير معين كره حيواني و افزودني‌هاي مجاز خوراكي توليد مي‌شود كه پس از فرآيند استريل شدن در ورقه‌هاي 20 گرمی تحت شرايط استريل بسته بندي مي‌شوند. پنير « چيز برگر » محصول مغذي و خوشمزه اي است كه دارای خواص تغذيه‌اي بالايي است و در تهيه انواع ساندويچ‌هاي سرد و گرم به خصوص انواع برگرها كاربرد دارد . به دليل اينكه در توليد اين محصول از دماهاي بالا براي پخت استفاده مي شود زمان ماندگاري، طولاني مدت بوده و به هيچ عنوان از مواد شيميايي نگهدارنده استفاده نمي شود .
اطلاعات بیشتر

تاپینگ پیتزای پرچرب (ورقه‌ای)

پنیر
پنیر پیتزا دارای رنگ سفید مایل به زرد با عطر و طعم مختص به خود و بافتی با قابلیت کشسانی جهت تهیه انواع غذاها از قبیل پیتزا و لازانیا و .. استفاده می شود. برای تهیه پنیر پیتزا از شیر تازه گاو استفاده می شود که پس از پاستوریزاسیون عمل مایه زنی صورت می‌گیرد پس از تشکیل دلمه و برش و لخته، آبگیری انجام شده و سپس لخته‌ها در دستگاه‌های مخصوص فرآوری می شوند. این محصول فاقد هرگونه مواد شیمیایی نگهدارنده بوده و در شرایط تحت خلاء و تزریق گاز بسته‌بندی و در اوزان180، 500 گرم، 1 و 2 و 4 کیلوگرم در تولید می‌گردد.
اطلاعات بیشتر

پنیر سفید ایرانی(یو اف)

پنیر
این پنیر از شیری که با روش اولترافیلتراسیون تغلیظ می‌شود، تولید می‌گردد. این پنیر سرشار از انواع پروتئین‌های و املاح می‌باشد و به خاطر نوع فرآوری آن، مقادیر بالایی از پروتئین در بافت محصول حفظ می‌شود. این فرآورده در وزن‌های 400 گرمی و 10 کیلوگرمی تولید و به بازار عرضه می‌گردد. درصد چربی این نوع پنیر بین 16 تا 18 درصد می‌باشد و در تولید آن از مواد شیمیایی نگهدارنده استفاده نمی‌شود. این پنیر دارای بافتی نرم و عطر و طعمی مطابق با ذائقه مصرف کننده ایرانی می‌باشد. از مزایای این نوع بسته بندی، افزایش ماندگاری این پنیر می‌باشد.
اطلاعات بیشتر

پنیر پیتزا یخچالی (۱ کیلوگرمی)

پنیر
پنیر پیتزا دارای رنگ سفید مایل به زرد با عطر و طعم مختص به خود و بافتی با قابلیت کشسانی جهت تهیه انواع غذاها از قبیل پیتزاو لازانیا و .. استفاده می شود. برای تهیه پنیر پیتزا از شیر تازه گاو استفاده می شود که پس از پاستوریزاسیون عمل مایه زنی صورت می‌گیرد پس از تشکیل دلمه و برش و لخته، آبگیری انجام شده و سپس لخته‌ها در دستگاه‌های مخصوص فرآوری می شوند. این محصول فاقد هرگونه مواد شیمیایی نگهدارنده بوده و در شرایط تحت خلاء و تزریق گاز بسته‌بندی و در اوزان180، 500 گرم، 1 و 2 و 4 کیلوگرم در تولید می‌گردد.
اطلاعات بیشتر

پنیر پیتزا (۱ کیلوگرمی)

پنیر
پنیر پیتزا دارای رنگ سفید مایل به زرد با عطر و طعم مختص به خود و بافتی با قابلیت کشسانی جهت تهیه انواع غذاها از قبیل پیتزاو لازانیا و .. استفاده می شود. برای تهیه پنیر پیتزا از شیر تازه گاو استفاده می شود که پس از پاستوریزاسیون عمل مایه زنی صورت می‌گیرد پس از تشکیل دلمه و برش و لخته، آبگیری انجام شده و سپس لخته‌ها در دستگاه‌های مخصوص فرآوری می شوند. این محصول فاقد هرگونه مواد شیمیایی نگهدارنده بوده و در شرایط تحت خلاء و تزریق گاز بسته‌بندی و در اوزان180، 500 گرم، 1 و 2 و 4 کیلوگرم در تولید می‌گردد.
اطلاعات بیشتر

پنیر پیتزا ورقه‎‌ای

پنیر
پنیر پیتزا دارای رنگ سفید مایل به زرد با عطر و طعم مختص به خود و بافتی با قابلیت کشسانی جهت تهیه انواع غذاها از قبیل پیتزاو لازانیا و .. استفاده می شود. برای تهیه پنیر پیتزا از شیر تازه گاو استفاده می شود که پس از پاستوریزاسیون عمل مایه زنی صورت می‌گیرد پس از تشکیل دلمه و برش و لخته، آبگیری انجام شده و سپس لخته‌ها در دستگاه‌های مخصوص فرآوری می شوند. این محصول فاقد هرگونه مواد شیمیایی نگهدارنده بوده و در شرایط تحت خلاء و تزریق گاز بسته بندی و در اوزان180، 500 گرم، 1 و 2 و 4 کیلوگرم در دو نوع پیتزا معمولی و تاپینگ ( چربی گیاهی) تولید می‌گردد.
اطلاعات بیشتر

پنیر پیتزا تاپینگ

پنیر
در تولید پنیر پیتزا استارترهای آب پنیر به شیر حاوی باکتری های ترموفیل اضافه می شود و سپس به شیر اجازه می دهند تا دوران رسیدن را طی کند. سپس مایه پنیر رنت جهت ایجاد لخته به شیر اضافه می شود. بعد از تشکیل لخته، لخته بزرگ تر بریده شده تا به قطعات کوچک تر تقسیم شود. پس از مدتی لخته ها را هم می زنند تا قسمت مایع از آن جدا شود. بعد لخته ها را از آب جدا کرده و پرس می کنند و آبشان را گرفته و سفت می کنند. این کار باعث می شود بافت پنیر کمی کش دار و لاستیک مانند شود.
اطلاعات بیشتر
تلفن : 7-03157473005 | فکس: 0315743001 | صندوق پستی: 155-87715 | پست الکترونیکی : info@arisgolpayegan.ir

آریس در گویش گلپایگانی به معنای عروس

و برند دوم شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان می‌باشد.

 

سایت‌های مرتبط

  • پرتال خبری
  • مطالب آموزشی
  • تحقیق و توسعه

دسترسی سریع

  • قصه آریس
  • محصولات آریس
  • آگهی تبلیغات رایگان
  • فرهنگ لغات و اصطلاحات لبنی

آدرس کارخانه

استان اصفهان، شهرستان گلپایگان، کیلومتر ۷ جاده شرکت زراعی، شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت آریس است.
طراحی و اجرا: مهر گرافیک
  • صفحه اصلی
  • قصه آریس
  • محصولات آریس
  • مجله خبری
    • پایگاه خبری
    • پگاه نامه
    • اینفوگرافی
    • فوتوتیتر
  • مجله سلامتی
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.